VINDUESPOLERING DU KAN STOLE PÅ

Til erhverv, institutioner og myndigheder

Ønsker du en aftale, så dine vinduer altid er flotte og rene?

Ønsker du en aftale, så dine vinduer altid er flotte og rene? Så er vi den perfekte løsning for dig. Vi har bred erfaring med vinduespolering for erhverv. Du kan forvente at få det samme vedvarende team ud hver gang – og vores familiære bånd til hinanden betyder, at vi lægger meget vægt på tæt kundekontakt og en god kvalitetsoplevelse.

Pudsning af vinduer for alle erhverv

Det er vigtigt, at virksomheden fremstår ren og præsentabel for både kunder samt ansatte. Det afspejler et sundt arbejdsmiljø og virker indbydende for besøgende. Inden vi polerer jeres vinduer, udarbejder vi altid en strategiplan for samarbejdet. Planens omfang afhænger meget af virksomhedens størrelse. Dog afviger det ikke fra, at det altid er godt at have et udgangspunkt. Ofte går vi en runde i lokalerne, så vi kan spotte eventuelle udfordringer, og hvordan vi bedst løser eller undgår dem. Herefter afstemmes alle forventninger og vi aftaler, hvor ofte vinduespoleringen skal udføres.

Fleksible aftaler

Hos CC Rengøring & Facility har vi fokus på fleksibilitet. Vi kommer når det det passer dig, og vi stopper med at komme, hvis det ikke passer dig længere. Vores servicemedarbejdere vil altid møde dig med et smil og udføre vinduespoleringen eller rengøring stilfærdigt. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] og få en uforpligtende dialog om vinduespolering. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.