Vindues­polering du kan stole på

Ønsker du en aftale, så dine vinduer altid er flotte og rene?

Ønsker du en aftale, så dine vinduer altid er flotte og rene? Så er vi den perfekte løsning for dig. Vi har bred erfaring med vinduespolering både for private og erhverv. Vi er en familieejet virksomhed med over 40 medarbejdere, så du kan forvente at få det samme vedvarende team ud hver gang – og vores familiære bånd til hinanden betyder, at vi lægger meget vægt på tæt kundekontakt og en god kvalitetsoplevelse. 

Privat vinduespolering

Hos CC Rengøring er dit hjem og dine vinduer altid i trygge hænder. Hvad enten der er tale om vinduespolering eller anden rengøringsservice yder vi den bedste og mest troværdige service. At bevæge sig i private hjem er et ansvarsfuldt og personligt job, og derfor vi lægger meget vægt på, at du får det samme team hver gang. 

Med vore mange års erfaring med polering af vinduer i private hjem, behandler vi altid dine ejendele som var det vores egne. Du kan være sikker på, at vi altid er påpasselige, når vi er i dit hjem. Vi går aldrig på kompromis med vores standarder, uanset om det en aftale for en enkelt rengøring eller en fast aftale. 

Pudsning af vinduer for virksomheder

Det er vigtigt, at virksomheden fremstår ren og præsentabel for både kunder samt ansatte. Det afspejler et sundt arbejdsmiljø og virker indbydende for besøgende. Inden vi polerer jeres vinduer, udarbejder vi altid en strategiplan for samarbejdet. Planens omfang afhænger meget af virksomhedens størrelse. Dog afviger det ikke fra, at det altid er godt at have et udgangspunkt. Ofte går vi en runde i lokalerne, så vi kan spotte eventuelle udfordringer, og hvordan vi bedst løser eller undgår dem. Herefter afstemmes alle forventninger og vi aftaler, hvor ofte vinduespoleringen skal udføres.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Fleksible aftaler

Hos CC Rengøring har du ingen bindingsperiode og vi har fokus på fleksibilitet. Vi kommer når det det passer dig, og vi stopper med at komme, hvis det ikke passer dig længere. Vores servicemedarbejdere vil altid møde dig med et smil og udføre vinduespoleringen eller rengøring stilfærdigt. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] og få en uforpligtende dialog om vinduespolering. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider