Trappevask for virksomheder og foreninger

Er trappevask et evigt problem i jeres boligforening?

Er trappevask et evigt problem i jeres boligforening? Når man bor i en etageejendom, er der mange forventninger til både orden og rengøringsforholdene. Hvad angår trappevask kan du trygt stole på os til at udføre et resultat i topklasse. Når vi står for jeres trappevask, kan du roligt stoppe bekymringerne om utilfredse beboere og andre klager. Vi kommer altid til aftalt tid og efterlader først stedet, når der er skinnende rent. 

Rengøringsplan ved trappevask

Inden samarbejdet omkring vask af trapperne påbegyndes, fremlægger vi en rengøringsplan, som ofte dækker de mest almindelige behov. Ønsker i en anderledes procedure eller forventning i jeres boligforening, så tages der selvfølgelig udgangspunkt i denne. Vi skræddersyer nemlig en plan, der opfylder dine ønsker og behov. 

Vores mest populære løsning inden for trappevask er ugentlig rengøring på hovedtrapper og hver anden uge på køkken/bagtrapper. Nedenfor kan du se hvad en typisk rengøringsaftale indebærer:

  • Fejning og vask af trappeopgang (trin, reposer, indgangsparti) en gang hver uge på hovedtrapper og hver anden uge på bagtrapper
  • Dørmåtter stilles op ad døren og lægges ned bagefter
  • Aftørring af gelændere, balustre og paneler en gang om måneden
  • Bortskaffelse af reklamemateriale og aviser
  • Spindelvæv fjernes på trapper hver gang
  • Postkasser aftørres hver gang


+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Én samlet rengøringsløsning for vask af trapper

Hos CC Rengøring sørger vi altid for, at i får den bedste og billigste løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat. Når det kommer til trappevask, kan vi tilbyde en samlet rengøringsløsning. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] og få en uforpligtende dialog. Udfyld også gerne formularen, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR