Trappevask for virksomheder og foreninger

Trappevask i høj kvalitet til jeres boligforening?

Trappevask udført af glade medarbejdere

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Det er også et sted mange hver dag færdes. Slid og smudsbelastning er stort og her opstår ofte et behov for rengøring sat i system. Periodisk trappevask er løsningen på at trapperne holder sig pæne og rene. Alt efter årstid anbefaler vi at du får vasket trapper hver uge eller hver 14 dag.

Vores medarbejde er uddannede og klar til opgaven. Vi tager hånd om vores rengøringspersonale. Vi har blandt andet indgået aftale om overenskomst og efteruddanner gerne vores personale så du får det bedste produkt hver gang. Vi kommer altid til aftalt tid og efterlader først stedet, når der er skinnende rent.

Pris på trappevask

Kontakt os gerne for et tilbud på din trappevask. Da to trapper ofte ikke er ens vil vi i forbindelse med tilbudsgivning måske gerne se dine trapper. Pris vil ofte være afhæng af mængden af trapper og trappens udformning samt materiale og intervallet på rengøringen af dine trapper.

Rengøringsplan ved trappevask

Vi har altid en plan klar. Inden vi starter din trappevask modtager du en rengøringsplan. I planen står der det som vi har aftalt og den dækker de mest almindelige behov.

Ønsker i en anderledes procedure eller har andre forventning i jeres boligforening, så tages der selvfølgelig udgangspunkt i dette. Vi skræddersyer en plan, der opfylder jeres ønsker og behov. 

Vores mest populære løsning inden for trappevask er ugentlig rengøring på hovedtrapper og hver anden uge på køkken/bagtrapper. Nedenfor kan du se hvad en typisk rengøringsaftale indebærer:

  • Fejning og vask af trappeopgang (trin, reposer, indgangsparti) en gang hver uge på hovedtrapper og hver anden uge på bagtrapper
  • Dørmåtter stilles op ad døren og lægges ned bagefter
  • Aftørring af gelændere, balustre og paneler en gang om måneden
  • Bortskaffelse af reklamemateriale og aviser
  • Spindelvæv fjernes på trapper hver gang
  • Postkasser aftørres hver gang

Kontakt os for rengøring af trapper

Få et uforpligtende tilbud på vask af jeres trapper. Vi kommer gerne forbi til en dialog omkring jeres behov. På baggrund af jeres ønsker sender vi et efterfølgende et tilbud.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Én samlet rengøringsløsning for vask af trapper

Hos CC Rengøring sørger vi altid for, at i får den bedste og billigste løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat. Når det kommer til trappevask, kan vi tilbyde en samlet rengøringsløsning. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] og få en uforpligtende dialog. Udfyld også gerne formularen, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider