SERVICEBETINGELSER – ERHVERVS- OG INDUSTRIRENGØRING.

Læs vores betingelser her

Servicebetingelser

Generelt

Èt nummer til alt- døgnet rundt. 6070 9071

Betaling og opsigelse

Vi fakturere månedsvis forud, hvor datoerne for de kommende udførte rengøringer vil fremgå. Såfremt der måtte ske en aflysning vil beløbet blive justeret på næste faktura.

Overholdes betalingsfristen ikke pålægges gebyrer i henhold til gældende lovgivning. Der kan pålægges gebyr fra 1. rykker mail. Der sendes en reminder, rykker 1 med gebyr og rykker 2 med gebyr, og derefter videregives sagen til inkasso.

Opsigelsen skal sendes pr. e-mail til [email protected] eller til din kontaktperson i firmaet. Vi modtager ikke opsigelser på anden vis, og en opsigelse er derfor først gældende når vi har modtaget denne som e-mail.

Der er årlig prisstigning ifølge nettopris indeks.

Det er vigtigt for os, at sikre gode forhold samt ordentlige lønforhold til vores medarbejder.

Vores medarbejdere

  • Bærer synligt identitetskort med billede.
  • Anvender arbejdstøj med logo
  • Har en serviceoverenskomst
  • Har gyldigt kørekort kat. (B)
  • Taler Dansk eller Engelsk​
  • Har ren straffeattest
  • Er forsikrede

Vores mål er, at du får tildelt en fast og pålidelig rengøringsassistent, og det holder vi i 98% af alle servicebesøg. Ved sygdom, ferie eller uforudsete forhindringer kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at aflyse, flytte besøget eller få tildelt en af vores faste vikarer.

Kvalitet og opfølgning

Har du kommentarer til den udførte rengøring, hører vi gerne fra dig. Du skal skrive til os  på mail til [email protected], medsend billeder så vi kan se hvad det drejer sig om og hvor det er. Det giver os mulighed for at rette op på misforståelser og sikre, at kvaliteten altid er i top. Vores inspektør kigger gerne forbi, hvis der opstår et behov for det. Du kan også kontakte hoved døgntelefon på 60709071

Du er også meget velkommen til at rose medarbejderne, både direkte og på mail til kontoret.

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.