Rengøringsfirma til private hjem og erhverv med fair priser

Vi skaber et sundt arbejdsmiljø på arbejdet, samt skønne og renlige forhold i husholdningerne, til en fair pris.

Vores rengøringsfirma skaber et sundt arbejdsmiljø, samt renlige og behagelige forhold i hjemmet via god og effektiv rengøring

CC Rengøring gør rent for både arbejdspladser og private husholdninger. Måske har du travlt med andre ting i hjemmet, og dermed manglende tid til rengøring, eller måske har I fuldt fokus på at skabe værdi for jeres forretning? Det rene hjem, og den rene arbejdsplads skaber gode forudsætninger for trivsel i hverdagen.

Effektivitet, kreativitet og samarbejde er vigtige begreber på arbejdspladsen, og det er alfa omega, at omgivelserne er pæne, præsentable og ikke mindst rene. Ifølge arbejdstilsynet kan der hurtigt opstå indeklimagener for medarbejderne, hvis der ikke lægges vægt på effektiv, kontinuerlig og miljøvenlig erhvervsrengøring. Et godt indeklima er derfor afgørende for et sundt arbejdsmiljø og derved glade og effektive medarbejdere.

I CC Rengøring er ansvarlighed en af vores kerneværdier. Ansvarlighed i forhold til, at vi er påpasselige og respektfulde med de kontorer og husholdninger vi rengører – men lige så meget ansvarlige i forhold til, at vi opretholder et sundt indeklima med miljørigtige rengøringsmidler. Lad os stå for at foretage rengøring i din virksomhed eller i dit hjem – så kan du fokusere på de daglige gøremål, som skaber værdi for dig.

Kontakt CC Rengøring, et landsdækkende rengøringsfirma

Modtag et tilbud fra et professionelt og seriøst rengøringsfirma til at gøre rent for dig i dit hjem eller på arbejdspladsen. Få et tilbud på rengøring:

I får et effektivt rengøringsfirma som foretager rengøring for private husholdninger og erhvervsdrivende

Ud over at være ansvarlige for at være respektfulde med kontorerne og holde indeklimaet sundt med vores professionelle erhvervsrengøring, kan du hjælpe os med vores velgørenhedsprojekt, hvis du vælger os til at stå for din erhvervsrengøring. Vi støtter nemlig med én liter rent drikkevand for hver liter vand, vi bruger til rengøringen. Vi arbejder meget målrettet med at give tilbage af det vi tager. Derfor har vi fokus på at være en samarbejdspartner, der har vægt på miljøet – deraf vores passion for at støtte med rent drikkevand.

Vi går op i bæredygtighed, og for os er miljø et vigtigt hensyn. Derfor er det selvfølge for os at bruge miljørigtige produkter i vores erhvervsrengøring. I CC Rengøring er vi stolte af vores miljømæssige ansvarlighed og velgørenhedsprojekt, da det ikke bare gør os til et rengøringsfirma, men til meget mere end det.

Vi rengører privat og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt CC Rengøring, og få et professionelt og seriøst rengøringsfirma til at gøre rent for dig i dit hjem eller på arbejdspladsen.

+100

erhvervskunder

+4.000

månedlige opgaver

FÅ EN SAMLET LØSNING TIL VIRKSOMHEDEN OG MEDARBEJDERNE

Med mange års erfaring inden for privat- og erhvervsrengøring, er vores fleksibilitet blevet rustet til at håndtere enhver forespørgsel. Én løsning der bliver mere og mere attraktiv er at forkæle medarbejderne for at lette deres overskud og motivation. Løsningen går ud på, at vi både rengører arealerne i virksomheden, men også medarbejdernes personlige hjem. Ligegyldigt hvilken form for rengøringsløsning du ønsker, om det kun er virksomheden eller også privatrengøring, står vi klar til at skræddersy en løsning præcis efter dine ønsker.

Vores medarbejdere modtager både kurser og efteruddannelse, så de er top-professionelle og yderst kvalitetsbevidste – og de er altid parate til dialog, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen ad vejen. Det er dig, der skal være tilfreds med rengøringen – derfor er tillid og åbenhed meget vigtigt for os. Hvis du har brug for os til at tage os af rengøringen i din virksomhed, kan vi kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller send en e-mail på [email protected]. Du kan også udfylde formularen her på siden. Vi står gerne får professionel erhvervsrengøring i København, Kolding, Aarhus og alle større byer og industriområder i Danmark.

PRIVATRENGØRING TIL DINE BEHOV OG ØNSKER FRA ET EFFEKTIVT RENGØRINGSFIRMA

Du er i helt trygge hænder, hvis du lader rengøringsfirmet CC Rengøring stå for at holde dit hjem rent og præsentabelt. Vi har stor erfaring med rengøring i private hjem, og vi har lige nu mere end 1800 faste kunder. Vi ved, at det er et meget ansvarsfuldt job at bevæge sig rundt i private hjem, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores kerneværdier. Vi behandler dine ejendele som var det vores egne, og du kan være tryg ved, at vi altid er påpasselige når vi kommer rundt i alle kroge og hjørner. Hvis du oplever et behov for at erhvervsrengøring eller privatrengøring, så kontakt CC Rengøring for at modtage et tilbud.

Du vil møde dit faste team ved første privatrengøring, hvor i vil gennemgå huset sammen og det aftalte rengøringsprogram. Husk at vi er fleksible med sygdom, ferie mm. og du kan derfor til enhver tid aflyse eller flytte rengøringen, dog i henhold til vores aflysningspolitik.
Vi anbefaler vores kunder at tilkøbe grundig opstartsrengøring, hvor vi sørger for at komme til bunds med opgaven, så der er et godt udgangspunkt at starte fra.

Vi rengører hos privatpersoner og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt gerne CC Rengøring via vores informationer herunder, så kan du modtage et tilbud på rengøring.

VORES MISSION SOM RENGØRINGSFIRMA ER AT FRIGIVE TID FOR VORES KUNDER

Vores rengøringsfirma er en familieejet virksomhed, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at tilbringe tid med familien og dem man holder af. Vores mission er at give mere tid til vores kunder ved at tage os af privatrengøring, så de kan gøre det, de gerne vil have mere tid til – fx familie, børn og venner. Det er en mærkesag for os, at alle vores kunder får mere overskud i hverdagen til at bruge tiden på vigtigere ting.

I en omfattende undersøgelse fandt man ud af, at 4 ud af 10 danske familier kun bruger kvalitetstid med børnene én gang om ugen. Hovedgrunden til dette skyldes, at mange har en travl hverdag med for mange gøremål. Det er præcis her, at CC Rengøring kommer ind i billedet. Vi lytter til din behov og ønsker, og sender et fast team afsted til dit hjem – på den måde er det altid de samme personer, der gør rent i dit hjem. Send en forespørgsel her på siden, og tag det første skridt imod mere overskud i hverdagen med vores professionelle privatrengøring.

Vi rengører som rengøringsfirma i private hjem og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt gerne CC Rengøring via vores informationer herunder.

RENGØRINGSFIRMA SOM FORETAGER MILJØRIGTIG PRIVATRENGØRING OG INGEN BINDINGSPERIODE

Hos CC Rengøring arbejder vi ud fra en klar kvalitetsorienteret, fleksibel og troværdig holdning. Én ting er derfor sikkert: du får altid et fast team og ingen bindingsperiode. Vores kunder skal være trygge ved, at det er de samme personer, der gør rent i deres hjem – heraf troværdigheden. Og de skal ikke føle sig forpligtede til at binde sig for en periode med privatrengøring, hvis det alligevel ikke passer ind i hverdagen – heraf fleksibiliteten. Hvis vi dog har en fast aftale, men du desværre er blevet syg eller et andet tilfælde der kan påvirke den dag, så er vi fleksible og finder en anden dag, der passer dig bedre.

Den kvalitetsorienterede holdning kommer både til syne i vores faste team, men også i vores mærkesag om miljøvenlig privatrengøring. Vi bruger udelukkende miljørigtige produkter, og vi har stor fokus på allergivenlighed og bæredygtighed. Derfor dækker vi hele paletten af kunder, da vi har fokus på allergikere og miljøet. Hvis du tænker, at vi kan gøre din tilværelse hyggeligere og dit overskud større ved at holde dit hjem rent og præsentabelt, kan du enten udfylde formularen her på siden, ringe til os. Vi står gerne for din erhvervs- eller privatrengøring i København, til Kolding til Aarhus og alle større byer derimellem.

Vi har som rengøringsfirma gjort det til en mærkesag at skåne miljøet

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Dette betyder, at hvis du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter, som er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige tilsætningsstoffer i. Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter.

Uanset hvilken rengøringsservice vi udfører, sørger vi altid for at bruge miljøskånende og allergivenlige rengøringsmidler. Som hovedfokus i vores miljøpolitik har vi hele tiden fokus på en bæredygtig fremtid, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

Vi rengører som rengøringsfirma i private hjem og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt gerne CC Rengøring via vores informationer herunder.

Rengøringsfirma som støtter med rent drikkevand

Et øget fokus på miljøbeskyttelse og bæredygitghed har medført en bevidsthed om hvordan – og med hvilke produkter vi gør rent. Som rengøringsfirma har vi et samlet ansvar for at beskytte både miljøet og dit hjem. Derudover vil vi gerne give tilbage af det vi tager. Derfor støtter vi med én liter rent drikkevand pr. liter vand vi bruger til rengøringen. Det er vigtigt for os at tænke på miljøet, men også menneskene i miljøet. 

30% af verdens befolkning har ikke adgang til rent drikkevand. Derfor har vi sat som mål i vores miljøpolitik at hjælpe disse mennesker, nu når vi er så privilegerede med rent vand hver dag – både til at drikke men også til rengøringen. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, støtter du derfor også vores velgørenhedsprojekt med rent drikkevand, som vi er rigtig stolte af – og det kan du også blive.

Vi rengører som rengøringsfirma i private hjem og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt gerne CC Rengøring via vores informationer herunder.

Højt Kvalificerede service­medarbejdere

Vores rengøringsteam består udelukkende af kvalificerede rengøringsmedarbejde, der alle har professionel erfaring samt udfører top kvalitet. Hver medarbejde skal igennem vores eget kursusforløb, hvor de bliver uddannede i vores høje rengøringskrav og hvad en grundig rengøring indebærer. Herefter kommer vedkommende ud og arbejder med vores Customer Care Manager, så den praktiske erfaring bliver udviklet.

Vi gør som rengøringsfirma rent i private hjem og for erhverv i byer som Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense, Randers, København, Vejle, Kolding, Herning, Næstved, Fredericia og Viborg. Kontakt gerne CC Rengøring via vores informationer herunder.

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.