Rengøring til virksomheder i hele Danmark

CC Rengøring udfører rengøring til virksomheder

CC Rengøring udfører rengøring til virksomheder i hele Danmark fra København til Kolding til Aarhus. Vi er stolte af at være landsdækkende, da dette kun har været muligt med alle vores glade og tilfredse kunder – både private og erhverv. Vi udfører erhvervsrengøring for mange forskellige virksomheder i forskellige brancher. Bl.a. udfører vi:

Vi er et rengøringsfirma, der kun benytter allergivenlige og miljørigtige rengøringsmidler til rengøring til virksomheder. På den måde skaber vi et indeklima på arbejdspladsen, som er sundt og friskt – og uden kemi og tilsætningsstoffer. Vi har stor fokus på at være miljøvenlige og bæredygtige, og derfor har vi også nogle mærkesager, vi er stolte af.

Mere end bare rengøring til virksomheder

Skal vi være med til at gøre en forskel for din virksomhed? CC Rengøring er et professionelt familieejet rengøringsfirma med gode kerneværdier og mærkesager. Vores mærkesager går bl.a. ud på at støtte rent drikkevand og plantning af træer, hvilket du automatisk også kommer til at være en del af, hvis du vælger os til at stå for rengøring af din virksomhed. Derfor kommer vi ikke kun til at gøre en forskel for rengøringen af virksomheden, men også en forskel for virksomhedens bæredygtighed. 

Vores kerneværdier går ud på at fastholde en troværdighed, synlighed og tilfredshed, der gør både ledelse, medarbejdere og kunder trygge. Dette har været med til at skabe et helt unikt rengøringsfirma, hvor vi er meget tætte med vores kunder. Når vi udfører rengøring til virksomheder, er det derfor vigtigt for os at have en god kemi og en tæt dialog.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Ønsker du en aftale om rengøring af din virksomhed?

Hos os er der ingen binding og du får det samme rengøringsteam hver gang. Derudover tilbyder vi én samlet løsning, så både virksomheden og alle medarbejdere i virksomheden kan få rengøring. Kontakt os for at høre mere om rengøring til virksomheder. Ring på telefon 60 70 90 71, e-mail [email protected] eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider