Rengøring af lejlighed

Rengøring af lejlighed

En af vores største forcer er rengøring af lejlighed. Vi har en stor kundeskare i større byer som København, Kolding og Aarhus, hvor vi dagligt gør rent i mange lejligheder. Lige nu har vi mere end 1800 faste kunder, hvorfor vi har stor erfaring med rengøringshjælp i private hjem. Du er derfor i trygge hænder, hvis du lader CC Rengøring stå for at holde din lejlighed ren og pæn, alt imens du har ekstra tid til dem og det, du holder af. 

Fast team til rengøring af din lejlighed

Med os på holdet har du ingen bindingsperiode og du får et fast rengøringsteam. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, hvorfor det altid er de samme personer, der står for rengøring af din lejlighed. Ved første rengøring tilbyder vi at gennemgå lejligheden med dig, så vi får aftalt en god rengøringsplan. Vi tilbyder en fleksibel aftale ved rengøring af lejlighed, hvilket betyder, at skulle du blive syg eller andet, der påvirker din aftale, så finder vi naturligvis en anden dag, hvor det passer bedre. Det kalder vi professionel rengøringshjælp. Kontakt os i dag for pris på din rengøring.

logo-icon-blaa 2

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Miljøvenlig rengøring, der giver dig mere tid

Som en familieejet virksomhed ved vi, hvor vigtigt det er at bruge sin tid på dét, man holder af, såsom at være sammen med sine kære. Derfor er det blevet vores mission at give vores kunder mere tid til dét, som giver dem glæde i hverdagen. For mange er rengøring en kedelig opgave, som blot er en nødvendighed men ofte også en tidsrøver. Men for os er rengøring en profession samt en mærkesag, hvor vi vil hjælpe folk til en bedre tilværelse. Af den grund tilbyder vi miljøvenlig rengøring af din lejlighed, så du får mere tid til dét, du holder af. Vi anvender udelukkende miljørigtige produkter. Vi har stort fokus på at tage hensyn til allergi og bæredygtighed. 

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på rengøringshjælp af din lejlighed, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 60 70 90 71 eller skriv til os på mail [email protected]. Vi står klar til at give dig en bedre tilværelse samt mere tid i din hverdag ved at hjælpe dig med rengøring af lejlighed.

FÅ ET TILBUD
close slider