Rengøring af hus

Rengøring af hus der kan ses

Duften af nyvasket gulv, rene overflader og et skinnende badeværelse. Der er ikke meget der slår følelsen af at bevæge sig rundt i sit helt rene hjem. Det er dog ikke altid man lige kan finde tiden til at gøre hele huset rent. Har du en travl hverdag, hvor der skal være tid til børnene, madlavningen og karrieren, så kan det være svært også at finde tid til rengøringen.

Hos CC Rengøring har vi mange års erfaring med rengøring af hus og hjem. Vi har en lang række faste rengøringsteams, der assisterer mere end 1800 kunder med deres rengøring. Vi kommer ind under sengen og ud i hjørnerne. Bestil din rengøringshjælp i dag

Vores kerneværdier er grundigt og professionelt arbejde, god kundeservice og at gøre en forskel for miljøet. Alle vores rengøringsmidler er miljøvenlige og indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer. Dertil støtter vi udsatte områder med én liter rent drikkevand, for hver liter vand vi bruger til rengøring. Du kan læse mere om vores miljø- og kvalitetspolitik her.

Det er en tillidssag at lave rengøring af hus

Når man vælger at hente professionel rengøringshjælp til rengøring af sit hus, er det vigtigt at man finder en partner man føler sig tryg ved. Vi ved at tanken om at overlade sit hus i hænderne på fremmede mennesker kan være grænseoverskridende. Derfor har vi stor fokus på at vores kunder får en god introduktion til deres kommende rengøringsteam. Hele teamet vil være til stede ved første rengøring, hvor vi, sammen med dig, vil gennemgå hele huset. Vi ved at alle huse er forskellige og derfor er det vigtigt for os, at du får lov til at kridte banen op. Ved første rengøringshjælp af dit hus anbefaler vi at du overvejer at tilkøbe vores opstartsrengøring. Her vil vi sørge for at komme helt i bund, så vi har et godt udgangspunkt fremover. 

Vi gør meget ud af at passe godt på dit hjem og behandler dine ting som var de vores egne. Vi ønsker at skabe tryghed og yde god service fra start. Vi er meget fleksible i forhold til faste rengøringsdage du ønsker din rengøringshjælp. Hvis du for eksempel bliver ramt af sygdom eller af andre årsager bliver nødt til at flytte vores aftale.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Landsdækkende rengøringshjælp uden binding

Hos os er vores kunder i fokus. Vi er utrolig fleksible og kan rengøre dit hus lige netop når det passer dig. Vores erfarne rengøringsspecialister deltager jævnligt i efteruddannelsesforløb og kurser, så de hele tiden kan være opdaterede på privatrengøring, miljørigtige rengøringsprodukter og optimal kundeservice.

Hos CC Rengøring dækker vi hele landet. Lige fra København til Århus, til Kolding. Ligesom vi kommer ud i alle hjørner og afkroge når vi gør rent, kommer vi også ud i alle hjørner og afkroge af landet. Få et fast rengøringsteam til at rengøre dit hus. Vi tilbyder faste lave priser uden bindingsperiode. Kontakt os allerede i dag og høre mere om rengøring af hus. Vi skræddersyer en løsning der matcher dine ønsker og behov – det kan for eksempel være du også ønsker hjælp til vinduespolering. Vi kan kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller på mail [email protected]. Du har også mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud direkte gennem vores kontaktformular.

FÅ ET TILBUD
close slider