Miljøvenlig rengøringsfirma med kvalitetspolitik.

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet

Rengøring skal være miljørigtigt. Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Dette betyder, at hvis du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter, som er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige tilsætningsstoffer i. Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter.

Uanset hvilken rengøringsservice vi udfører, sørger vi altid for at bruge miljøskånende og allergivenlige rengøringsmidler. Som hovedfokus i vores miljøpolitik har vi hele tiden fokus på en bæredygtig fremtid, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

Vi støtter med rent drikkevand

Et øget fokus på miljøbeskyttelse og bæredygitghed har medført en bevidsthed om hvordan – og med hvilke produkter vi gør rent. Som rengøringsfirma har vi et samlet ansvar for at beskytte både miljøet og dit hjem. Derudover vil vi gerne give tilbage af det vi tager. Derfor støtter vi med én liter rent drikkevand pr. liter vand vi bruger til rengøringen. Det er vigtigt for os at tænke på miljøet, men også menneskene i miljøet. 

30% af verdens befolkning har ikke adgang til rent drikkevand. Derfor har vi sat som mål i vores miljøpolitik at hjælpe disse mennesker, nu når vi er så privilegerede med rent vand hver dag – både til at drikke men også til rengøringen. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, støtter du derfor også vores velgørenhedsprojekt med rent drikkevand, som vi er rigtig stolte af – og det kan du også blive.

Kvalificerede service­medarbejdere

Vores team består udelukkende af kvalificerede rengøringsmedarbejde, der alle har professionel erfaring samt udfører top kvalitet. Hver medarbejde skal igennem vores eget kursusforløb, hvor de bliver uddannede i vores høje rengøringskrav og hvad en grundig rengøring indebærer. Herefter kommer vedkommende ud og arbejder med vores Custumer Care Manager, så den praktiske erfaring bliver udviklet.

Kvalitetskontrol og Customer Care Managers

Efter kursusforløbet skal alle vores nye rengøringsmedarbejdere med en Customer Care Manager rundt til forskellige rengøringsopgaver, hvor de får grundig praktisk erfaring og bliver oplært i egenkontrol. En del af vores kvalitetskontrol er nemlig, at vores Customer Care Managers kører rundt og tager stikprøver, for at holde egenkontrol med, at vi leverer et 100% kvalitetsresultat hver gang. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud fra et professionelt rengøringsfirma, der har meget fokus på kvalitet og miljø, så er du kommet det rette sted hen. Vi kan kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] – Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt. 

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.