Rengøringsfirma med miljø- og kvalitetspolitik

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet

40 medarbejdere og +850 aktive kunder

Landsdækkende
service

Miljøvenligt rengøringsfirma med kvalitetspolitik

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Dette betyder, at hvis du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter, som er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige tilsætningsstoffer i. 

Uanset hvilken rengøringsservice vi udfører som professionelt rengøringsfirma, sørger vi altid for at bruge miljøskånende og allergivenlige rengøringsmidler. Som hovedfokus i vores miljøpolitik har vi hele tiden fokus på en bæredygtig fremtid, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

logo_co2neutralt

Vi støtter med rent drikkevand

Et øget fokus på miljøbeskyttelse og bæredygitghed har medført en bevidsthed om hvordan, og med hvilke produkter, vi gør rent. Som rengøringsfirma har vi et samlet ansvar for at beskytte både miljøet og dit hjem. Derudover vil vi gerne give tilbage af det vi tager. Derfor støtter vi med én liter rent drikkevand pr. liter vand vi bruger til rengøringen. Det er vigtigt for os at tænke på miljøet, men også menneskene i miljøet.

30% af verdens befolkning har ikke adgang til rent drikkevand. Derfor har vi sat som mål i vores miljøpolitik at hjælpe disse mennesker, nu når vi er så privilegerede med rent vand hver dag – både til at drikke men også til rengøringen. Hvis du vælger os som dit profesionelle rengøringsfirma, støtter du derfor også vores velgørenhedsprojekt med rent drikkevand, som vi er rigtig stolte af – og det kan du også blive.   

Kvalificerede servicemedarbejdere

Som kvalitetsbevidst rengøringsfirma har vi gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Dette betyder, at hvis du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter, som er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige tilsætningsstoffer i. 

Uanset hvilken rengøringsservice vi udfører, sørger vi altid for at bruge miljøskånende og allergivenlige rengøringsmidler. Som hovedfokus i vores miljøpolitik har vi hele tiden fokus på en bæredygtig fremtid, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

Kvalitetskontrol og Costum Care Managers

Efter kursusforløbet skal alle vores nye rengøringsmedarbejdere med en Costum Care Manager rundt til forskellige rengøringsopgaver, hvor de får grundig praktisk erfaring og bliver oplært i egenkontrol. En del af vores kvalitetskontrol som professionelt rengøringsfirma er nemlig, at vores Costum Care Managers kører rundt og tager stikprøver, for at holde egenkontrol med, at vi leverer et 100% kvalitetsresultat hver gang.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud fra et professionelt rengøringsfirma, der har meget fokus på kvalitet og miljø, så er du kommet det rette sted hen. Vi kan kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller e-mail kontakt@ccrengoering.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt. Vores rengøringsfirma opererer i København, Kolding, Aarhus og hele Danmark. 

850+

Faste private kunder

10.489 KVM

Daglig rengøring

50.000 L

Rent drikkevand støttet

Få en samlet løsning til virksomheden og medarbejderne

Med mange års erfaring inden for erhvervsrengøring, er vores fleksibilitet blevet rustet til at håndtere enhver forespørgsel. Én løsning der bliver mere og mere attraktiv er at forkæle medarbejderne for at lette deres overskud og motivation. Løsningen går ud på, at vi både rengører arealerne i virksomheden, men også medarbejdernes personlige hjem. Ligegyldigt hvilken form for løsning du ønsker, om det kun er virksomheden eller også privatrengøring, står vi klar til at skræddersy en løsning præcis efter dine ønsker.


Vores medarbejdere modtager både kurser og efteruddannelse, så de er top-professionelle og yderst kvalitetsbevidste – og de er altid parate til dialog, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen ad vejen. Det er dig, der skal være tilfreds med rengøringen – derfor er tillid og åbenhed meget vigtigt for os. Hvis du har brug for os til at tage os af rengøringen i din virksomhed, kan vi kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller send en e-mail på kontakt@ccrengoering.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden.

DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE

Send en forespørgsel i dag og tag det første skridt imod mere overskud i hverdagen.

KUNDEHENVENDELSE

Vi modtager en henvendelse fra dig

MODTAG TILBUD

Inden for 12 timer, modtager du et tilbud fra os

ACCEPTER TILBUD

Du accepterer tilbuddet, og arbejdet kan gå i gang!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

right-arrow

SEND EN FORESPØRGSEL

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

 

Trustpilot anmeldelser

+110 anmeldelser
Trustscore på 4,1 ud af 5

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
close slider