Kontor­rengøring i hele Danmark

CC Rengøring er eksperter i kontorrengøring

CC Rengøring er eksperter i kontorrengøring. Vi tilbyder professionel rengøringshjælp af kontorlokaler til både små og store virksomheder. Rene kontorlokaler er med til at skabe et sundt og friskt indeklima, som giver jer de bedste forudsætninger for at udføre jeres arbejde med fuld effektivitet.

Med CC Rengøring på holdet får i det samme rengøringsteam hver gang og et samarbejde med en familievirksomhed, der har kerneværdierne i orden. En af vores kerneværdier er ansvarlighed, da vi er respektfulde med de kontorer, vi rengører, og fordi vi er med til at skabe et sundt indeklima, hvor vi grundigt kommer i alle hjørner. Derudover er vi fleksible med den samlede aftale. Vi tilbyder nemlig også privatrengøring til medarbejdere til yderst attraktive priser, når i laver en aftale om kontorrengøring af virksomheden med os.

Bæredygtig rengøring af kontor

Hos CC Rengøring gør vi meget ud af at tage miljøvenlighed med i alle vores beslutninger. Derfor benytter vi kun allergivenlige og miljøskånende rengøringsmidler til kontorrengøring. På den måde kommer jeres kontorbygninger ikke til at være fyldt med kemikalier og unødvendige tilsætningsstoffer.

Når du vælger os til at stå for jeres kontorrengøring, støtter du automatisk op om vores bæredygtige miljøpolitik. Det er en mærkesag for at skåne miljøet på bedst mulig vis, både gennem vores brug af de rigtige rengøringsmidler, men også forskellige projekter, vi støtter.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Få kvalitets­rengøring og plant et træ

Hvis du vil være med til at støtte vores bæredygtige projekter samtidig med, at du får kontorrengøring af høj kvalitet, skal du vælge os som din rengøringspartner. Du kan ringe til os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected]. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi tilbyder kontorrengøring i hele Danmark fra København til Kolding til Aarhus. 

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider