Erhvervs­rengøring skaber et sundt arbejdsmiljø

5 ting du skal vide om CC Rengøring & Facility

Vi har Tilfredshedsgaranti. Fuld tilfredshed eller pengene retur

Vi har ingen Bindingsperiode

Vi arbejder med Overenskomst

Altid fast tilknyttet kontaktperson på opgaven 

Altid samme rengøringsteam på opgaven

 

CC Rengøring og Facility udfører rengøring til virksomheder i hele Danmark. Vi udfører erhvervsrengøring for mange forskellige virksomheder i forskellige brancher. Bl.a. udfører vi:

  • Kontorrengøring
  • Industrirengøring
  • Butiksrengøring

I CC Rengøring og Facility har vi fuld fokus på at skabe værdi for jeres forretning. Effektivitet, kreativitet og samarbejde er vigtige begreber på arbejdspladsen, og det er alfa omega, at omgivelserne er pæne, præsentable og ikke mindst rene. Ifølge arbejdstilsynet kan der hurtigt opstå indeklimagener for medarbejderne, hvis der ikke lægges vægt på effektiv, kontinuerlig og miljøvenlig erhvervsrengøring. Et godt indeklima er derfor afgørende for et sundt arbejdsmiljø og derved glade og effektive medarbejdere.

Hos os er ansvarlighed en af vores kerneværdier. Ansvarlighed i forhold til, at vi er påpasselige og respektfulde med de kontorer vi gør rent i – men lige så meget ansvarlige i forhold til, at vi opretholder et sundt indeklima med miljørigtige og svanemærkede rengøringsmidler. Lad os stå for rengøringen i din virksomhed – så kan I fokusere på forretningen.

I FÅR BÅDE ERHVERVSRENGØRING OG VELGØRENHED

Ud over at være ansvarlige for at være respektfulde med kontorerne og holde indeklimaet sundt med vores professionelle erhvervsrengøring, tager du et bæredygtigt valg ved at vælge os til at stå for din erhvervsrengøring. Vi har været en stor del af et velgørenhedsprojekt i Malawi, der sikrer adgang til rent vand og sanitet for børnene. Derudover er klimaet en mærkesag hos os og vi lader FN’s verdensmål være vores ledestjerne. Vi arbejder meget målrettet med at give tilbage af det vi tager. Derfor har vi fokus på at være en samarbejdspartner, der har vægt på miljøet.

Vi går op i bæredygtighed, og for os er miljø et vigtigt hensyn. Derfor er det selvfølge for os at bruge miljørigtige produkter i vores erhvervsrengøring. I CC Rengøring og Facility er vi stolte af vores miljømæssige ansvarlighed og velgørenhedsprojekt, da det ikke bare gør os til et rengøringsfirma, men til meget mere end det.

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.