ERHVERVS­RENGØRING

Skaber et sundt arbejdsmiljø

Erhvervs­rengøring skaber et sundt arbejdsmiljø

Har i fuld fokus på at skabe værdi for jeres forretning? Effektivitet, kreativitet og samarbejde er vigtige begreber på arbejdspladsen, og det er alfa omega, at omgivelserne er pæne, præsentable og ikke mindst rene. Ifølge arbejdstilsynet kan der hurtigt opstå indeklimagener for medarbejderne, hvis der ikke lægges vægt på effektiv, kontinuerlig og miljøvenlig erhvervsrengøring. Et godt indeklima er derfor afgørende for et sundt arbejdsmiljø og derved glade og effektive medarbejdere.

I CC Rengøring er ansvarlighed en af vores kerneværdier. Ansvarlighed i forhold til, at vi er påpasselige og respektfulde med de kontorer vi rengører – men lige så meget ansvarlige i forhold til, at vi opretholder et sundt indeklima med miljørigtige rengøringsmidler. Lad os stå for rengøringen i din virksomhed – og så kan i fokusere på forretningen.

I får både erhvervs­rengøring og velgørenhed

Ud over at være ansvarlige for at være respektfulde med kontorerne og holde indeklimaet sundt med vores professionelle erhvervsrengøring, kan du hjælpe os med vores velgørenhedsprojekt, hvis du vælger os til at stå for din erhvervsrengøring. Vi støtter nemlig med én liter rent drikkevand for hver liter vand, vi bruger til rengøringen. Vi arbejder meget målrettet med at give tilbage af det vi tager. Derfor har vi fokus på at være en samarbejdspartner, der har vægt på miljøet – deraf vores passion for at støtte med rent drikkevand.

Vi går op i bæredygtighed, og for os er miljø et vigtigt hensyn. Derfor er det selvfølge for os at bruge miljørigtige produkter i vores erhvervsrengøring. I CC Rengøring er vi stolte af vores miljømæssige ansvarlighed og velgørenhedsprojekt, da det ikke bare gør os til et rengøringsfirma, men til meget mere end det.

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

FÅ EN SAMLET LØSNING TIL VIRKSOMHEDEN OG MEDARBEJDERNE

Med mange års erfaring inden for erhvervsrengøring, er vores fleksibilitet blevet rustet til at håndtere enhver forespørgsel. Én løsning der bliver mere og mere attraktiv er at forkæle medarbejderne for at lette deres overskud og motivation. Løsningen går ud på, at vi både rengører arealerne i virksomheden, men også medarbejdernes personlige hjem. Ligegyldigt hvilken form for løsning du ønsker, om det kun er virksomheden eller også privatrengøring, står vi klar til at skræddersy en løsning præcis efter dine ønsker.

Vores medarbejdere modtager både kurser og efteruddannelse, så de er top-professionelle og yderst kvalitetsbevidste – og de er altid parate til dialog, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen ad vejen. Det er dig, der skal være tilfreds med rengøringen – derfor er tillid og åbenhed meget vigtigt for os. Hvis du har brug for os til at tage os af rengøringen i din virksomhed, kan vi kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller send en e-mail på [email protected]. Du kan også udfylde formularen her på siden. Vi står gerne får professionel erhvervsrengøring i København, Kolding, Aarhus og alle større byer og industriområder i Danmark.

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider