EJENDOMSSERVICE

Rengøring efter jeres ønsker og behov

40 medarbejdere og +850 aktive kunder

Landsdækkende
service

Ejendomsservice uden begrænsninger

Hos CC Rengøring får du ejendomsservice efter dine ønsker og behov. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi skræddersyer en løsning, der passer perfekt til din forening – hvad enten det er trappevask, vinduespolering, snerydning eller alt derimellem. Med vores 10 års erfaring er du garanteret et kvalitetsresultat hver gang, da vi lægger meget vægt på, at vi har 100% kvalitetsgaranti til alle vores kunder.  

Når det kommer til servicering af boligforeninger og ejendomsadministratorer, kan du forvente, at vi er meget fleksible og troværdige. Vi arbejder ud fra en klar kvalitetsorienteret holdning, hvor du får det samme faste team hver gang, der er klar til at omstille sig, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen af vejen – deraf fleksibiliteten. Derudover værdsætter vi tæt kontakt til vores kunder, hvor vi ønsker en gennemsigtighed – deraf troværdighed.

Vores ejendomsservice indkluderer:

  • Trappevask

  • Hovedrengøring af fællesarealer, opgange, trapper mm.

  • Vicevært deltid- og fuldtidsaftale

  • Vinduespolering

  • Sommerservice - udendørs arealer

  • Vinterservice (snerydning mm.)

850+

Faste private kunder

10.489 KVM

Daglig rengøring

50.000 L

Rent drikkevand støttet

En professionel aftale for ejendomsservice

Efteruddannelse og kurser er en fast procedure hos os. Det sikrer, at vores kvalificerede servicemedarbejdere er klædt på til enhver opgave. Vi har præcise målsætninger og målrettede arbejdsbeskrivelser, hvilket skaber de kvalitetsresultater, vi er kendt for. Vi gør altid vores ypperste for at levere et pletfrit resultat, og vi er ikke tilfredse med vores ejendomsservice før du er.

Som en start lægger vi sammen en velovervejet serviceplan. Dette sikrer en fastlagt ejendomsservice, der passer fuldstændig til dine behov, hvad enten der er tale om vask af trapper, vicevært eller service af udendørs arealer. Har du brug for ejendomsservice, så tvivl ikke – vi er en professionel samarbejdspartner fyldt med passion. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail kontakt@ccrengoering.dk og få en uforpligtende dialog om vores ejendomsservice. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi udfører ejendomsservice i København, Kolding, Aarhus og alle større byer i Danmark. 

DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE

Send en forespørgsel i dag og tag det første skridt imod mere overskud i hverdagen.

KUNDEHENVENDELSE

Vi modtager en henvendelse fra dig

MODTAG TILBUD

Inden for 12 timer, modtager du et tilbud fra os

ACCEPTER TILBUD

Du accepterer tilbuddet, og arbejdet kan gå i gang!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

CC Rengøring

SEND EN FORESPØRGSEL

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

 

Trustpilot anmeldelser

+110 anmeldelser
Trustscore på 4,1 ud af 5

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
close slider