EJENDOMS­SERVICE UDEN BEGRÆNSNINGER

Du får ejendomsservice efter dine ønsker og behov

Hos CC Rengøring får du ejendomsservice efter dine ønsker og behov. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi skræddersyer en løsning, der passer perfekt til din forening – hvad enten det er trappevask, vinduespolering, snerydning eller alt derimellem. Med vores 10 års erfaring er du garanteret et kvalitetsresultat hver gang, da vi lægger meget vægt på, at vi har 100% kvalitetsgaranti til alle vores kunder.  

Når det kommer til servicering af boligforeninger og ejendomsadministratorer, kan du forvente, at vi er meget fleksible og troværdige. Vi arbejder ud fra en klar kvalitetsorienteret holdning, hvor du får det samme faste team hver gang, der er klar til at omstille sig, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen af vejen – deraf fleksibiliteten. Derudover værdsætter vi tæt kontakt til vores kunder, hvor vi ønsker en gennemsigtighed – deraf troværdighed.

Vores ejendomsservice indkluderer:

  • Trappevask
  • Hovedrengøring af fællesarealer, opgange, trapper m.m.
  • Vicevært deltid- og fuldtids aftale
  • Vinduespolering
  • Sommerservice – udendørs arealer
  • Vinterservice (snerydning mm.)

En professionel aftale for ejendomsservice

Efteruddannelse og kurser er en fast procedure hos os. Det sikrer, at vores kvalificerede servicemedarbejdere er klædt på til enhver opgave. Vi har præcise målsætninger og målrettede arbejdsbeskrivelser, hvilket skaber de kvalitetsresultater, vi er kendt for. Vi gør altid vores ypperste for at levere et pletfrit resultat, og vi er ikke tilfredse før du er. 

Som en start lægger vi sammen en velovervejet serviceplan. Dette sikrer en fastlagt ejendomsservice, der passer fuldstændig til dine behov, hvad enten der er tale om vask af trapper, vicevært eller service af udendørs arealer. Har du brug for ejendomsservice, så tvivl ikke – vi er en professionel samarbejdspartner fyldt med passion. Kontakt os på telefon 60 70 90 71 eller e-mail [email protected] og få en uforpligtende dialog om vores  ejendomsservice. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

DET SIGER VORES KUNDER

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.