Corona-frit hjem – vi stopper smittefaren

Desinficering af Corona-virus

Sov trygt om natten i et corona-frit hjem

Coronavirussen bekæmpes bedst med hygiejne og rengøring, og på dette område er vi – CC Rengøring – eksperter med mange års erfaring.

I denne tid er afspritning mere end nogensinde vigtigt, og det er beviseligt et effektivt middel til at imødegå, at virussen sidder på overflader og vil udgøre en risiko for smittespredning.

CC rengøring står klar med akut assistance, og vi tilbyder vores ekspertise og effektive rengøringsprocedurer, der med garanti vil nedbringe risikoen for, at jeres overflader i hus og hjem vil være kontamineret.

Det er en god idé at gøre rent selv – også oftere end du plejer, men vi anbefaler også, at der bliver taget skrappere midler i brug, da ens egne rengøringsartikler kan vise sig ikke at være nok, samtidig med at ens omhyggelighed og grundighed på nogle områder ikke er professionelt nok.

Lidt rengøring er bedre end ingen rengøring, men med vores hjælp får du garanti på, at alle overflader – små som store – har fået en gennemgribende, omhyggelig og ikke mindst effektiv omgang, så du trygt kan færdes uden risiko for, at virussen befinder sig indendørs.

Dog skal du naturligvis selv holde det ved lige og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for hygiejne derudover, men vi kommer gerne ud og foretager en professionel rengøringsrutine.Desinfektionen er børne- og miljøvenlig, og den er samtidig ekstrem effektiv.

Alt bliver dræbt. Det skriver vi gerne under på.

Priseksempler

Kun 1.499 for en bolig på 150kvm

Kun 1.999 for en bolig på 200kvm

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på din bolig!

Eller giv os et kald på 60 70 90 71

Corina rengøring

Komplet desinfektion

CC Rengøring tilbyder en gennemgribende og total desinfektion, hvor vi forstøver en koldtåge ud over flader og inventar, som ikke behøver efterfølgende aftørring. Vi benytter produktet BioSan, som er et af de få midler med evidens for total bakteriebekæmpelse, uden at indeholde skadelige stoffer.

Desinfektionsmidlet forstøves ud gennem elektriske pumper, der kan skyde op til 8 meter lodret op, så de fleste bygninger vil være totalt desinficeret på lodrette såvel som vandrette flader. En total desinfektion kan udføres på relativ kort tid, og er derfor en omkostnings besparende løsning.

Desinfektionsmidlet fedter ikke, så det vil ikke kunne ses eller mærkes efterfølgende. Derforuden rengøres håndtag, kontaktflader og gulve. Produktet vil herefter lægge sig som en beskyttende hinde og minimere bakterier og vira gennem en længere periode. Dette har vist sig at skabe stor tryghed i b.la. supermarkeder, skoler, institutioner mv.

Desinfektionen er ikke skadeligt, efterlader ikke generende dampe, er ikke ætsende og ødelægger ikke sarte overflader! Det indeholder ikke chlor, men fjerner 99,99 % vira, bakteriesporer, MRSA, Listeria samt svampe og skimmel. Produktet er fødevarer godkendt, og udgør ingen skade i forbindelse med evt. optag i ventilationsanlæg.

Desinfektionsmidlet BioSan er et biocid, der bl.a. indeholder det aktive stof Biodes, som er ufarligt for mennesker og dyr.

Desinficeringen tager nogle få timer, og 15 minutter efter udførelse, er rummet igen anvendeligt for mennesker.

Desinficering er mere relevant end nogensinde før!

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

Landsdækkende rengøring uden binding

Hos os er vores kunder i fokus. Vi er utrolig fleksible og kan rengøre dit hus lige netop når det passer dig. Vores erfarne rengøringsspecialister deltager jævnligt i efteruddannelsesforløb og kurser, så de hele tiden kan være opdaterede på privatrengøring, miljørigtige rengøringsprodukter og optimal kundeservice.

Hos CC Rengøring dækker vi hele landet. Lige fra København til Århus, til Kolding. Ligesom vi kommer ud i alle hjørner og afkroge når vi gør rent, kommer vi også ud i alle hjørner og afkroge af landet. Få et fast rengøringsteam til at rengøre dit hus. Vi tilbyder faste lave priser uden bindingsperiode. Kontakt os allerede i dag og høre mere om rengøring af hus. Vi skræddersyer en løsning der matcher dine ønsker og behov – det kan for eksempel være du også ønsker hjælp til vinduespolering. Vi kan kontaktes på telefon 60 70 90 71 eller på mail [email protected]. Du har også mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud direkte gennem vores kontaktformular.

FÅ ET TILBUD
close slider