DESINFICERENDE RENGØRING AF ERHVERV OG INSTITUTIONER

Vi desinficerer for at skabe et sundt indeklima

Få sikker desinficering – på en miljøvenlig måde

Bakterier og virus bekæmpes bedst med hygiejne og rengøring, og på dette område er vi eksperter med mange års erfaring.

Desinficering er en vigtigt del af rengøring, og er et effektivt middel til at dræbe bakterier og vira, der sidder på alle overflader.

CC Rengøring & Facility står klar med akut assistance, og vi tilbyder vores ekspertise og effektive rengøringsprocedurer, der med garanti vil nedbringe risikoen for, at jeres overflader på arbejdspladser og institutioner vil være kontamineret.

Med vores hjælp får du garanti på, at alle overflader – små som store – får en gennemgribende, omhyggelig og ikke mindst effektiv omgang, så du trygt kan færdes uden risiko for, at vira og bakterier befinder sig indendørs.

Desinfektionen er miljøvenlig, og den er samtidig ekstrem effektiv. Alt bliver dræbt. Det skriver vi gerne under på.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Eller giv os et kald på 60 70 90 71

Komplet desinfektion

CC Rengøring & Facility tilbyder en gennemgribende og total desinfektion, hvor vi forstøver en koldtåge ud over flader og inventar, som ikke behøver efterfølgende aftørring. Vi benytter produktet BioSan, som er et af de få midler med evidens for total bakteriebekæmpelse, uden at indeholde skadelige stoffer.

Desinfektionsmidlet forstøves ud gennem elektriske pumper, der kan skyde op til 8 meter lodret op, så de fleste bygninger vil være totalt desinficeret på lodrette såvel som vandrette flader. En total desinfektion kan udføres på relativ kort tid, og er derfor en omkostnings besparende løsning.

Desinfektionsmidlet fedter ikke, så det vil ikke kunne ses eller mærkes efterfølgende. Derforuden rengøres håndtag, kontaktflader og gulve. Produktet vil herefter lægge sig som en beskyttende hinde og minimere bakterier og vira gennem en længere periode.

Desinfektionen er ikke skadeligt, efterlader ikke generende dampe, er ikke ætsende og ødelægger ikke sarte overflader! Det indeholder ikke chlor, men fjerner 99,99 % vira, bakteriesporer, MRSA, Listeria samt svampe og skimmel. Produktet er fødevarer godkendt, og udgør ingen skade i forbindelse med evt. optag i ventilationsanlæg.

Desinfektionsmidlet BioSan er et biocid, der bl.a. indeholder det aktive stof Biodes, som er ufarligt for mennesker og dyr.

Desinficeringen tager nogle få timer, og 15 minutter efter udførelse, er rummet igen anvendeligt for mennesker.

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider
Udfyld her dit for- og efternavn
Oplys her din e-mail adresse
Udfyld her dit telefon nummer
Beskriv her kort opgaven du ønsker at have udført. Eks. antal m2, antal toiletter, type af rengøring og andre services. Jo flere informationer du opgiver, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dit et skarpt tilbud.