CORONA RENGØRING AF ERHVERV OG INSTITUTIONER

Desinficering af Corona-virus

Få sikker desinficering – alt bliver dræbt – miljø- og børnevenligt

Coronavirussen bekæmpes bedst med hygiejne og rengøring, og på dette område er vi – CC Rengøring – eksperter med mange års erfaring.

I denne tid er afspritning mere end nogensinde vigtigt, og det er beviseligt et effektivt middel til at imødegå, at virussen sidder på overflader og vil udgøre en risiko for smittespredning.

CC rengøring står klar med akut assistance, og vi tilbyder vores ekspertise og effektive rengøringsprocedurer, der med garanti vil nedbringe risikoen for, at jeres overflader på arbejdspladser og institutioner vil være kontamineret.

Det er en god idé at gøre rent selv – også oftere end du plejer, men vi anbefaler også, at der bliver taget skrappere midler i brug, da ens egne rengøringsartikler kan vise sig ikke at være nok, samtidig med at ens omhyggelighed og grundighed på nogle områder ikke er professionelt nok.

Lidt rengøring er bedre end ingen rengøring, men med vores hjælp får du garanti på, at alle overflader – små som store – har fået en gennemgribende, omhyggelig og ikke mindst effektiv omgang, så du trygt kan færdes uden risiko for, at virussen befinder sig indendørs.

Dog skal du naturligvis selv holde det ved lige og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for hygiejne derudover, men vi kommer gerne ud og foretager en professionel rengøringsrutine.Desinfektionen er miljøvenlig, og den er samtidig ekstrem effektiv.

Alt bliver dræbt. Det skriver vi gerne under på.

Priser

Erhverv, institutioner og skoler koster fra 2 kroner pr kvm

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Eller giv os et kald på 60 70 90 71

Corona-rengøring for erhverv

Komplet desinfektion

CC Rengøring tilbyder en gennemgribende og total desinfektion, hvor vi forstøver en koldtåge ud over flader og inventar, som ikke behøver efterfølgende aftørring. Vi benytter produktet BioSan, som er et af de få midler med evidens for total bakteriebekæmpelse, uden at indeholde skadelige stoffer.

Desinfektionsmidlet forstøves ud gennem elektriske pumper, der kan skyde op til 8 meter lodret op, så de fleste bygninger vil være totalt desinficeret på lodrette såvel som vandrette flader. En total desinfektion kan udføres på relativ kort tid, og er derfor en omkostnings besparende løsning.

Desinfektionsmidlet fedter ikke, så det vil ikke kunne ses eller mærkes efterfølgende. Derforuden rengøres håndtag, kontaktflader og gulve. Produktet vil herefter lægge sig som en beskyttende hinde og minimere bakterier og vira gennem en længere periode. Dette har vist sig at skabe stor tryghed i b.la. supermarkeder, skoler, institutioner mv.

Desinfektionen er ikke skadeligt, efterlader ikke generende dampe, er ikke ætsende og ødelægger ikke sarte overflader! Det indeholder ikke chlor, men fjerner 99,99 % vira, bakteriesporer, MRSA, Listeria samt svampe og skimmel. Produktet er fødevarer godkendt, og udgør ingen skade i forbindelse med evt. optag i ventilationsanlæg.

Desinfektionsmidlet BioSan er et biocid, der bl.a. indeholder det aktive stof Biodes, som er ufarligt for mennesker og dyr.

Desinficeringen tager nogle få timer, og 15 minutter efter udførelse, er rummet igen anvendeligt for mennesker.

Desinficering er mere relevant end nogensinde før!

+1800

faste private og erhvervskunder

+4.000

månedlige rengøringer

I får både erhvervs­rengøring og velgørenhed

Ud over at være ansvarlige for at være respektfulde med kontorerne og holde indeklimaet sundt med vores professionelle erhvervsrengøring, kan du hjælpe os med vores velgørenhedsprojekt, hvis du vælger os til at stå for din erhvervsrengøring. Vi støtter nemlig med én liter rent drikkevand for hver liter vand, vi bruger til rengøringen. Vi arbejder meget målrettet med at give tilbage af det vi tager. Derfor har vi fokus på at være en samarbejdspartner, der har vægt på miljøet – deraf vores passion for at støtte med rent drikkevand.

Vi går op i bæredygtighed, og for os er miljø et vigtigt hensyn. Derfor er det selvfølge for os at bruge miljørigtige produkter i vores erhvervsrengøring. I CC Rengøring er vi stolte af vores miljømæssige ansvarlighed og velgørenhedsprojekt, da det ikke bare gør os til et rengøringsfirma, men til meget mere end det.

Det siger vores kunder

ET UDPLUK AF VORES ERHVERVSKUNDER

TROVÆRDIG RENGØRING I MERE END 10 ÅR

FÅ ET TILBUD
close slider