Skip links

VINDUESPOLERING

Vinduespolering til private, erhverv og det offentlige.

Vinduespolering erhverv

Det er vigtigt at din virksomhed fremstår ren og præsentabel for kunder og ansatte. Det afspejler et sundt arbejdsmiljø og virker indbydende for dem der besøger jeres virksomhed.

Der udarbejdes altid en strategiplan for samarbejdet, inden arbejdet påbegyndes. Planens omfang afhænger meget af virksomhedens størrelse, men det afviger ikke fra, at det altid er godt at have et udgangspunkt. Ofte går vi en runde i virksomheden, så vi også får kigget på de udfordringer lokalerne har, og hvordan vi bedst løser eller undgår dem.

Alle forventninger afstemmes og vi aftaler hvor ofte vinduespoleringen skal udføres.

Vinduespolering privat

Dit hjem er i trygge hænder

CC Rengøring har stor erfaring med vinduespolering hos private. At bevæge sig i private hjem, er et ansvarsfuldt job og vi går aldrig på kompromi med vores standarder. Vi behandler dine ejendele som var det vores egne, og du kan være sikker på, at vi altid er påpasselige, når vi udfører vores arbejde.

Fleksibel rengøring

Vi kommer når det passer dig og din familie. Vi kan komme, når du ikke er hjemme, så du ikke behøver bliver forstyrret. Er du mere tryg ved at være tilstede, så står det dig selvfølgelig frit for – vores servicemedarbejdere vil blot møde dig med et smil og udfører arbejdet stilfærdigt.

Udvalgte referencer

Har vi fanget din interesse?
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din virksomhed!
Return to top of page
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
[[[["field22","equal_to","Privat"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","equal_to","Erhverv"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field22","equal_to","Offentlig institution"]],[["show_fields","field26"]],"and"]]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontaktpersonkontaktperson
Nummertelefon
no-icon
Beskriv opgaven. F.eks: Hus på 120 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt og vi har ingen dyr.andet detalje
0 /
Beskriv opgaven. F.eks: Kontor på 450 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt. Der er 2 toiletter, 1 tekøkken og stort arbejdsrum.andet detalje
0 /
Beskriv opgavens omfangmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder