PRIVATRENGØRING

Lad os stå for rengøring af dit hjem, så du har tid til dig selv, din familie og dit job.

Privat rengøring

Har du også svært ved at nå det hele på døgnets kun 24 timer i en travl hverdag? Og er rengøring ikke det, der står øverst på din liste af ting, du har lyst til at lave, når du har fri? Så ligner du mange af de kunder, vi har i CC Rengøring, og som vi hver uge hjælper med rengøringen, så de får mere tid til det, der står højere oppe på listen så som familietid, fritidsaktiviteter og fredagsbar.

Med mere end 10 års erfaring med privat rengøring i København ved vi, hvad der skal til for at gøre dig tilfreds – og det er mere end blot at få dit hjem til at skinne. Derfor er vores fokus på tre ting:                                     

  • Rengøring efter dine behov
  • God og tryg kommunikation mellem dig og os
  • Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Du bestemmer

Det er dig, der vælger, hvad vi skal klare i dit hjem. Vi tilbyder et standard rengøringsprogram, som du kan gøre brug af, men du kan også skræddersy dit eget program ud fra vores. På den måde ved du altid, hvad du kan forvente af rengøringshjælpen. Her er vores populære rengøringsprogram:

  • Støvsugning og gulvvask
  • Afstøvning af overflader (hylder, lamper m.m.)
  • Fuldstændig rengøring af toilet/badeværelse
  • Grundig rengøring af køkken (komfur, vask, skuffer m.m.)

Ud over program bestemmer du selvfølgelig også, hvornår vi skal komme på besøg. Vi sørger for, at det er den samme medarbejder, som gør rent i dit hjem hver gang, da vi ved, at tryghed og tillid betyder meget, når man skal vælge rengøringsfirma.

Tryg dialog

Lige så vigtigt som tryghed og tillid er åbenhed – derfor lægger vi vægt på en god dialog og lettilgængelig dialog. Dine behov kan ændres, og du kan have større eller mindre behov for rengøringshjælp i perioder. Det tager vi hensyn til!

Det vigtigste er kvalitet!

Vores team af rengøringsmedarbejdere er alle erfarne, kvalitetsbevidste og topprofessionelle. De ønsker, at du får en god oplevelse med os, og at rengøringshjælpen bliver en lettelse i din hverdag. Vores produkter er ligeledes af god kvalitet; vi bruger nemlig kun miljøvenlige, svanemærkede produkter i vores rengøring.

Selvom kvalitet er vores topprioritet, er det selvfølgelig til en pris, som du kan betale. Kontakt os i dag og få en snak – og lad os lave et uforpligtende tilbud på billig privat rengøring ud fra dine krav og behov.

[]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontaktpersonkontaktperson
Nummertelefon
Bemærkningerandet detalje
0 /
Previous
Next