Skip links

PRIVATRENGØRING

Der kan være mange gode grunde til, at rengøring ikke står øverst på ‘to do’ listen. Børn, lange dage på job, weekender der er booket en måned forud? Alligevel kan det kræve både tid og overvejelse, at overlade opgaven til professionelle.

Dit hjem er i trygge hænder

CC Rengøring har stor erfaring med rengøring i private hjem, og har lige nu mere end 850 faste kunder i Storkøbenhavn. At bevæge sig i private hjem, er et ansvarsfuldt job og vi går aldrig på kompromi med vores kerneværdier. Vi behandler dine ejendele som var det vores egne, og du kan være sikker på, at vi altid er påpasselige, når vi svinger støvsugeren.

Bedre indeklima

Man kan gøre flere ting for at skabe et bedre indeklima. Når vi gør rent, er de ‘usynlige’ steder mindst lige så vigtige, som de mere tilgængelige områder i dit hjem. På den måde holdes der rent i længere tid, og støvet under sofaen lister sig ikke ud på det rene gulv, når børnene løber rundt eller når I lufter ud. Alle vores rengøringsmidler er svanemærket, hvilket styrker vores princip om, at nedsætte risikoen for allergi bedst muligt.

Vi er stolte over

850+

FASTE PRIVATE KUNDER

13910000

ANTAL KVM RENGJORT

130000 L

RENT DRIKKEVAND STØTTET*

*For hver liter vand vi bruger i vores rengøring, støtter vi tilsvarende mængde rent drikkevand.

Hvornår og hvor ofte?

Vores kundeservice vejleder dig gerne og tager udgangspunkt i deres erfaring på området, kombineret med det du fortæller. Behovet kan være meget individuelt, men man får hurtigt en god fornemmelse af opgavens størrelse. Vælg imellem hovedrengøring, ugentlig rengøring, vinduespolering og meget mere. Send en forespørgsel her og tag det første skridt imod mere overskud i hverdagen.

Har vi fanget din interesse?
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din virksomhed!
Return to top of page
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
[[[["field22","equal_to","Privat"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","equal_to","Erhverv"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field22","equal_to","Offentlig institution"]],[["show_fields","field26"]],"and"]]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontaktpersonkontaktperson
Nummertelefon
no-icon
Beskriv opgaven. F.eks: Hus på 120 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt og vi har ingen dyr.andet detalje
0 /
Beskriv opgaven. F.eks: Kontor på 450 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt. Der er 2 toiletter, 1 tekøkken og stort arbejdsrum.andet detalje
0 /
Beskriv opgavens omfangmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder