Skip links

MILJØ- OG KVALITETSPOLITIK

C.C. Rengøring har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet.

Bæredygtige produkter

Når du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter der nu er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige stoffer i dine produkter; vi bruger nemlig kun svanemærkede produkter i vores rengøring.

Med mikrofiberklude, mikrofibermopper, allergivenlige rengøringsmidler og miljøskånende teknikker, har vi fokus på en bæredygtig fremtid – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

Vi tænker på miljøet

Et øget fokus på miljøbeskyttelse og bæredygtighed har også påvirket vores branche. Det har medført en bevidsthed om, hvordan – og med hvilke produkter – vi gør rent. Der udvikles hele tiden flere miljøvenlige rengøringsprodukter og –teknikker, og som rengøringsfirma har vi et ansvar for at beskytte både miljøet og dit hjem. Derfor har vi en konsekvent og god miljøpolitik.

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Professionelle medarbejdere

Vores team af rengøringsmedarbejdere er alle erfarne, kvalitetsbevidste og topprofessionelle. De er vores ansigt udadtil, og deres ønske er at gøre dig tilfreds med rengøringen – hver gang.

Gennem samarbejde og dialog os og dig imellem, yder de service efter dit behov, og gennem forskellige kurser og efteruddannelser sørger de for altid at være opdaterede på de nyeste, bedste og mest miljørigtige teknikker.

Return to top of page
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
[[[["field22","equal_to","Privat"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","equal_to","Erhverv"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field22","equal_to","Offentlig institution"]],[["show_fields","field26"]],"and"]]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontaktpersonkontaktperson
Nummertelefon
no-icon
Beskriv opgaven. F.eks: Hus på 120 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt og vi har ingen dyr.andet detalje
0 /
Beskriv opgaven. F.eks: Kontor på 450 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt. Der er 2 toiletter, 1 tekøkken og stort arbejdsrum.andet detalje
0 /
Beskriv opgavens omfangmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder