Skip links

ERHVERVSRENGØRING

Når effektivitet, kreativitet og samarbejde er vigtige begreber på arbejdspladsen, er det rart, at omgivelserne er rummelige, pæne og ikke mindst rene. Det giver glade medarbejdere, og glade medarbejdere og kollegaer skaber bedre resultater. Vi vil gerne bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen og et sundt arbejdsmiljø; lad os stå for rengøringen i din virksomhed – og så kan I koncentrere jer om resten af arbejdet.

Fleksibelt og erfarent rengøringsteam

Med mange års erfaring inden for erhvervs- og kontorrengøring i København og Glostrup, er vi vant til at klare lidt af hvert hvad angår rengøring af virksomheder. Vores medarbejdere modtager både kurser og efteruddannelse, så de er topprofessionelle og yderst kvalitetsbevidste – og de er altid parate til dialog, hvis der er noget, du ønsker anderledes hen ad vejen. Det er dig, der skal være tilfreds med rengøringen – derfor er tillid og åbenhed så vigtigt for os. Når det kommer til opgaver, er vi ligeledes yderst fleksible – det er bare at kontakte os og få et tilbud.

Afspil

Udvalgte referencer

Rengøring af alle former for erhvervsmål

Om det er det intime kontor i indre København eller den større privatskole, der trænger til en hovedrengøring, eller skal sneen ryddes foran din forretning, så er vi rustede til opgaven. Vi gør rent på det tidspunkt, som passer ind i jeres skema, og vi tilbyder både enkeltstående nu og her-løsninger og gentagende rengøringsopgaver.

Vi går op i bæredygtighed, og for os er miljø et vigtigt hensyn; vi bruger derfor kun svanemærkede produkter i vores rengøring.

Har vi fanget din interesse?
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din virksomhed!
Return to top of page
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
[[[["field22","equal_to","Privat"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","equal_to","Erhverv"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field22","equal_to","Offentlig institution"]],[["show_fields","field26"]],"and"]]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontaktpersonkontaktperson
Nummertelefon
no-icon
Beskriv opgaven. F.eks: Hus på 120 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt og vi har ingen dyr.andet detalje
0 /
Beskriv opgaven. F.eks: Kontor på 450 kvm ønskes rengøring 1 gang ugentlingt. Der er 2 toiletter, 1 tekøkken og stort arbejdsrum.andet detalje
0 /
Beskriv opgavens omfangmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder